yılbaşı mesajları sevgiliye / yeni yıl mesajları sevgiliye / 2016

Yılbaşı Mesajları Sevgiliye Özel 2016
Romantik Yılbaşı Mesajları, Sevgiliye Yılbaşı Kutlama Mesajları Resimli, Sevgiliye Özel Yılbaşı Mesajları, Eski Sevgiliye Yılbaşı Mesajı, Yeni Yıl Mesajları Sevgiliye 2016
Dünyayı değiştirmek istersen kalbine inan , arkadaşlarına güven, sevgine sarıl.. Yeniyıl senin başarılarının anahtarıyla tüm kapıları açacaktır..Mutlu Yıllar olsun!!
Sahip olduklarımızla yaşamayı öğrenmek bir süreç, bir katılım, yani yaşamımızın yoğrulmasıdır. Gelecek yıllar varlığımızı zenginleştirecek. Yeni yıl ilk adım.. Nice yıllar, mutlu yıllar..
Yeni yılda hayatı tutabilmek, sevgiyi kaçırmamak, keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu kez ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine. Mutlu Yıllar!
Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2016 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle, iyi seneler! rüya yarın hayaldir… Rüyayı mutlu, hayali umutlu yapan bugündür, gönlün neyin özlemini çekiyorsa yarınlaR sana onu getirsin… YENİ YILIN KUTLU OLSUN..!!
Gül için dikene razı olur musunuz, yoksa dikeni de gülü de red mi edersiniz? Yeni yıllarda güllerle dolu günlerin dikenleri sizi düşmanları koruyan çitler olsun. Mutlu Yıllar!!
Yeni bir yılda yüzünden gülücükler, gönlünden sevgiler eksik olmasın mutlu yıllar.
Yeni yılın size ve tüm sevdiklerinize sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu yıllar.
Yaşamınca yıllar, mutlu yarınlar, dostça dostluklar hep senin olsun. MUTLU YILLAR!